Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Kinderdrager jolly comfort maakt wandeltochten mogelijk

VAUDE Kinderdrager jolly comfort maakt wandeltochten mogelijkDe bergen in met kinderen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met een kinderdrager op de rug kun je de kleine al meenemen vanaf 9 maanden. De Jolly Comfort IV van VAUDE is een drager met een optimaal draagcomfort. Ook de kleine zit er heerlijk comfortabel bij. Dankzij het in hoogte verstelbare zitgedeelte, gaat er een wereld open voor uw kind: alles in de omgeving hoort ineens tot de waarneming!

De grepen aan de voor- en achterzijde ondersteunen het hoofdje. De voorzijde bestaat uit twee knuffeloren van een zachte stof. Dit is afneembaar en wasmachinebestendig. Een omkleedmatje en een zon- en regendak zitten standaard bij deze kinderdrager. Het ondervak biedt voldoende ruimte (20 liter) voor luiers, speelgoed, voedingen en kleding. Adviesverkoopprijs: EURO 160,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Tevens hecht VAUDE waarde aan een hoogwaardige kwaliteit, milieu bewuste vervaardiging van producten, ecologische toewijding en sociale betrokkenheid. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In totaal heeft VAUDE 320 werknemers, waarvan 70% vrouw. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.