Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Marinekijkers van Steiner

Nieuwe Marinekijkers van SteinerDe robuuste marine serie, waarin Steiner marktleider is het professionele en semiprofessionele segment, kent een aantal vernieuwingen. Zo is de Skipper-serie vervange voor de Navigator-lijn en is er een waardige opvolger voor de Jubileum Edition in de Commander Pro serie.

Navigator Serie
De bekende Skipper serie is vervangen door de Navigator-lijn. Dit is slechts een naamswijziging waarbij de technische specificaties van de kijker hetzelfde zijn gebleven. De serie bestaat uit 2 modellen, te weten de Navigator 7x30 en Navigator 7x50. Beide modellen zijn leverbaar in een standaardversie, of met ingebouwd gestabiliseerd kompas en led-verlichting tbv nachtpeilingen.

De Navigators beschikken over een specifieke nautische coating, welke zorgt voor beter contrast bij maritiem gebruik. Tevens maakt de kijker gebruik van het Sports-Auto-Focus scherpstelsysteem, waarmee het beeld, na een eenmalige instelling, altijd haarscherp is vanaf 20 meter tot oneindig.
De Makrolon® behuizing beschermt de kijker tegen schokken en mocht de kijker overboord vallen, tegen water. De kijkers zijn stikstofgevuld en daardoor
drukwaterdicht tot 2 meter.
10 jaar garantie.

Commander Pro serie
De Commander Pro 7x50 (zie foto) is de opvolger van de “Jubileum Edition”. Deze heavy-duty kijker biedt een voordelig alternatief, voor wie de Commander XP net een stapje te hoog is. De Commander Pro 7x50 is leverbaar in een standaardversie, of met ingebouwd kompas.

Ook de Commander Pro’s beschikken over eerdergenoemde specifieke nautische coating, Tevens maakt de kijker gebruik van het Sports-Auto-Focus scherpstelsysteem, waarmee het beeld, na een eenmalige instelling, altijd haarscherp is vanaf 20 meter tot oneindig.

Ten opzichte van de Navigator serie levert de Commander Pro een nog hogere lichttransmissie, en een breder zichtveld. Hierdoor is deze kijker nog beter geschikt voor extreme lichtomstandigheden.

Overige kenmerken
- Extreem robuust
- Makrolon® behuizing beschermt
- Stikstofgevuld
- Drukwaterdicht tot 5 meter
- 30 jaar garantie

Neem voor meer informatie over deze of andere modellen van Steiner verrekijkers contact op met de importeur: Degreef & Partner (www.degreef-partner.nl)

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.