Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CamelBak breidt Exo-Air serie uit

CamelBak breidt Exo-Air serie uitHet Amerikaanse CamelBak zal dit jaar de in 2002 geïntroduceerde Exo-Air serie uitbreiden met een nieuw model: de Zephyr.

De Exo-Air serie bestaat nu uit 4 packs: naast de Sephyr zijn er de Ethos en Ares (vooral geschikt voor fietsen en hiking) en de Rocket (zeer geliefd onder mountainbikers).

De Zephyr is het nieuwste model van deze serie 'technische dagrugzakken', welke zijn uitgevoerd met een Exo-Air Soft frame. De vorm van dit frame zorgt ervoor dat er slechts drie contactpunten met de rug van de drager zijn, waardoor er een betere ventilatie plaatsvindt en dus minder transpiratie. Toch is de rugzak stabiel, licht van gewicht en stevig zittend.

De Zephyr is de kleinste uit de serie, met een volume van 25 liter voor materiaal. Deze hoeven niet allemaal gevuld te worden, omdat de straps de pack gemakkelijk kunnen comprimeren. Daarnaast is de Zephyr uitgevoerd met een 2 liter Omega reservoir dat gebruik maakt van de nieuwe 'HydroGuard Anti-Microbial Technology', standaard voorzien van een 'Pure Flow' slang en 'Big Bite' ventiel.

De Zephyr weegt 1,38kg en komt in de kleuren Alpine Blue (afgebeeld) of Bamboo Green. Adviesverkoopprijs ligt rond de Euro 90.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.