Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eclipse GTX van Hanwag

Eclipse GTX van HanwagDe nieuwste aanwinst van de Alpine-serie van Hanwag is de Eclipse GTX. Met de Omega GTX als uitgangspunt werd een stijgijzervaste schoen ontwikkeld die alles biedt wat je in het hooggebergte kunt wensen. Bovendien is de Eclipse GTX dankzij toepassing van Altitex Cordura ook nog eens lichter van gewicht. Deze gewichtsbesparing is echter niet ten koste gegaan van isolatie, stabiliteit en pasvorm.

De Eclipse GTX is een nieuwe, warme en volledig stijgijzervaste Alpineschoen, met Vibram Alpin-zool, die zich tussen de klassieke Omega GTX en minder allrounde Orbit GTX weet te positioneren. De Eclipse GTX is afgewerkt met Cordura AlitTex, waardoor er wel op gewicht kan worden bespaart, maar niet op performance: de Eclipse GTX isloeert zonder problemen tot een temperatuur van -15 graden Celsius, heeft een waterdichte en ademende Gore-Tex lining en is voorzien van het ‘Heel-Fix’ systeem van Hanwag voor een perfecte afstelling. Ondanks de zeer stijve zool is daardoor de kans op blaren nagenoeg nul omdat de pasvorm zeer goed is. Bovendien bezit de Eclipse GTX twee mogelijkheden voor individuele aanpassing van het volume bij de voet. Een uitwisselbare tongstrip en een dunne inlegzool zorgen daarvoor.

Deze nieuwe bergschoen van Hanwag is overigens gemaakt op twee verschillende leesten: een leest voor het herenmodel en een leest voor het damesmodel.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.