Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec ACTIVE BOTTLE COOLER

Rubytec ACTIVE BOTTLE COOLERDe oude Grieken en Egyptenaren kenden het probleem al; hoe houd je drinkwater koel en fris? Zij losten dat probleem op door hun water te bewaren in aarden kruiken of leren zakken. Kleine hoeveelheden waterdamp kon door de poreuze wanden ontsnappen. De energie (warmte) die nodig was voor dit verdampingsproces, werd onttrokken uit de omgeving waardoor de rest van de inhoud van de kruik of zak gekoeld werd.

De ACTIVE BOTTLE COOLER™ van Rubytec maakt gebruik van dit oeroude natuurkundige principe. Alleen dan wel in een high tech jasje. De Rubytec® ACTIVE BOTTLE COOLER™ bestaat uit twee lagen; een buiten- en binnenhoes. De buitenhoes is gemaakt van een intelligente multi-layer ademend en waterafstotend materiaal. De binnenhoes uit bacterie- en schimmelwerend gewoven katoen. Daardoor isoleert deze lichtgewicht flessenhoes niet alleen, maar koelt het dranken ook actief. Tot wel 6-12°C onder omgevingstemperatuur!

De ACTIVE BOTTLE COOLER™ is geschikt voor diverse maten flessen, onbeperkt herbruikbaar en ideaal voor o.a. op reis, hiking, nordic walking, op het strand, op de camping, in de sportschool, op de golfbaan of in de auto.

Rubytec® is een innoverend merk gespecialiseerd in outdoorbenodigdheden en technische zwemkleding. In 1996 introduceerde zij als eerste de sneldrogende microvezel sporthanddoeken. Daarvan zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Ook de mileuvriendelijke en kostenbesparende No Battery Products (zaklampen en telefoon-opladers) bleken een schot in de roos. In 2005 lanceerde het Nederlandse merk succesvol Technical Swimwear, speciaal ontwikkeld voor de outdoormarkt.

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.