Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Futura-serie van Deuter weer verbeterd

Futura-serie van Deuter weer verbeterd'Never change a winning team' is een veel geciteerde sportwijsheid. Deze uitspraak wordt zo vaak gebruikt, omdat niemand weet hoe de veranderingen zullen uitwerken: positief of negatief? Met betrekking tot de rugzak-serie Futura wordt daar bij rugzakkenspecialist Deuter uit het Beierse Gersthofen anders over gedacht: 'Het is de beste Futura die er is' zegt productmanager Steve Buffinton geestdriftig. Bij de 'Gear of the Year' awards 2006 was de Futura de grote winnaar en iedereen dacht dat de Futura niet beter kon worden. Maar niets is minder waar.

De Futura-serie voor 2008 is beter gestructureerd, zonder op het volume in te leveren. De Daypack-collectie met Rundbogen-RV bevat een Futura 22 en 28. De wandelrugzakkencollectie met aan de bovenkant een klep en een apart vak bevat twee unisex Futura modellen, Futura 26 en 32, en twee SL-modellen, Futura 24 SL en 30 SL.

Helemaal nieuw zijn de Futura Pro-modellen. Met de Futura Pro 34 SL, de Pro 38 en de Pro 42 is de Futura-serie op technisch vlak nogmaals vergroot/opgewaardeerd. Enerzijds door de nieuwe Deuter optiek, anderzijds helemaal concreet in detail. De Futura en de Futura Pro modellen zijn bovendien uit het nieuwe materiaal 210 Denier Ripstop Nylon vervaardigd. De massa van dit materiaal is minder en is daardoor duidelijk lichter dan het materiaal dat hiervoor werd gebruikt.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.