Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CamelBak introduceert women's line

CamelBak introduceert women's lineCamelBak, bekend als fabrikant van de hydration-packs, introduceert voor dit jaar een speciale lijn voor vrouwen met de Isis en de Daystar.

Beiden hebben een korter rugpand en bovendien zijn de heupgorden en de schouderbanden dusdanig geplaatst en gevormd dat ze beter aansluiten bij de vormen van het vrouwelijk lichaam.

Beide systemen maken gebruik van de nieuwe HydroGuard technologie, waarbij toevoeging van zilver er voor zorgt draagt dat micro-organismen (bacteriƫn) geen kans krijgen zich te vormen in het reservoir.

Beide hydration-packs hebben een OMEGA-reservoir met een inhoud van 2 liter. De Day Star biedt daarnaast plaats voor 20 liter aan materiaal, de Isis voor 26 liter.

De Daystar weegt (leeg) 0,82kg en heeft een adviesverkoopprijs van rond de Euro 70, de Isis een gewicht van 1,05kg en een adviesverkoopprijs van ongeveer Euro 90.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.