Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Schöffel Kailasch jack bekroond door ALPIN Magazins

Schöffel Kailasch jack bekroond door ALPIN MagazinsHet outdoorjack Kailasch is bij een test van het Duitse ALPIN Magazins onderscheiden met een ALPIN-Tipp. In deze test zijn verschillende jacks onder de EUR 200,- onder de loep gehouden. De jacks werden in verschillende omstandigheden getest en ook de verschillende features en eigenschappen van de jacks werden stevig aan de tand gevoeld. En de Kailasch heeft alle testen uitstekend doorstaan!

'Lichtgewicht, een aangenaam draagcomfort en een uitstekende pasvorm' was een van de oordelen over het model Kailasch van Schöffel. De jack zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Verder beschikt de jack over een zeer functionele capuchon en goed werkende ritssluitingen.

Het jack Kailasch is gemaakt van twee lagen Venturi materiaal en behoort tot de X-Trail collectie van Schöffel. Deze collectie is speciaal voor outdoor-fanaten die op zoek zijn naar avontuur, hun eigen gang willen gaan en de natuur optimaal willen beleven. Alle produkten in de X-Trail collectie voldoen aan de hoge eisen die de dragers stellen. De produkten bieden een optimale bewegingsvrijheid en zijn vervaardigd uit technische, innovatieve materialen. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij de produkten uit de X-Trail collectie hoog in het vaandel. Het outdoor-avontuur is meer dan gewoon sport, het is een levensstijl!

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.