Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TravelSafe helpt tegen teken

TravelSafe helpt tegen tekenDe week van 31 maart tot 6 april is uitgeroepen tot de week van de teek. De risicogebieden in Europa voor het oplopen van de ziekte van lyme, veroorzaakt door een tekenbeet worden alsmaar groter, ook in Nederland! Tijdens deze week wordt er vooral op de preventie van deze tekenbeet gewezen.

Een goede bescherming is mogelijk met een TravelSafe Tickpicker Kit, de 100% natuurlijke tekenstop “Picksan” en de roestvrijstalen TravelSafetekentang aan. Deze producten zijn verkrijgbaar bij verschillende vaccinerende instellingen en de Outdoorspeciaalzaken.

Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán u ziek maken als de teek langer dan 24 uur op uw huid zit. Geef de teek dus geen kans. Een tekencontrole na een uitstapje in de natuur is een kleine moeite. Heeft een teek u toch te pakken, dan kunt u hem eenvoudig zelf verwijderen

Het is aan te raden om tijdens een wandeling of een vakantie in een bosrijke omgeving een goede uitrusting bij u te hebben ter bescherming tegen tekenbeten en de behandeling ervan.


TS15- TravelSafe Tickpicker Kit (zie foto)
“EEN TEEK! PAK HEM BEET!”voor de outdoorliefhebber en wandelaar is er de tickpicker Kit. Dit is een klein en handig tekensetje, die gemakkelijk op te bergen is, in tas of rugzak en/of aan een riem te bevestigen. Hier zit alles in om een teek op een hygiënische manier te verwijderen. Prijs: EURO 12,50

TS251- Picksan tekenstop
Geen last meer van teken! door de 100% natuurlijke tekenspray van Picksan. Deze spray beschermt 3 tot 6 uur vanwege speciaal slow-release effect. De tekenstop is ook te gebruiken bij kinderen. Ideaal voor vakanties en wandelingen in een bosrijke omgeving. Prijs: EURO 9,99.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.