Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

i-gotU GPS USB ReisTrack Recorder en PhotoTagger

i-gotU GPS USB ReisTrack Recorder en PhotoTaggerMet i-gotU (GT-100) projecteert u in een handomdraai een (3D) routetrack van een afgelegde reis of route op het beeldscherm. De exacte locatie van genomen foto's kan vervolgens eenvoudig in de route geprojecteerd worden. Ook kan er snel en simpel een online 'Reis Blog' gestart worden vanaf uw vakantiebestemming. Hiermee kunt u uw vrienden en bekenden laten weten waar op de aardbol u zich bevindt en wat er aan de hand van uw foto's in de omgeving te zien valt. De online geografische diensten als Google Earth/Maps en de Webfotoalbums Picasa en Flickr waarmee i-gotU naadloos samenwerkt, zijn geheel gratis.

Vergeet nooit meer welke route u heeft afgelegd en waar foto’s zijn genomen
i-gotU is een ultra compact en voordelig GPS apparaat dat de routetrack van uw reis of trip kan opnemen en automatisch geografische informatie kan toevoegen aan tijdens deze reis of trip genomen foto’s. Dit fenomeen wordt ook wel Photo-/ofwel GeoTagging genoemd. Door zijn spat water dichte behuizing is het apparaat weerbestendig. i-gotU is uitgerust met een oplaadbare batterij en wordt via USB aangesloten op de PC. Het apparaat kan tevens voor USB navigatie worden gebruikt op bijvoorbeeld een Notebook of een Ultra Mobile PC.

Maak uw afgelegde routetrack zichtbaar op het beeldscherm van uw PC
Uw Routetrack en Youtube Video’s kunnen met i-gotU eenvoudig geprojecteerd en afgespeeld worden op het beeldscherm van uw PC (Routeplayback) in het gratis Google Maps / Google Earth. Op deze manier kunt u uw route track en reis avonturen completeren, visualiseren en tastbaar maken op het beeldscherm van uw computer.

Moeiteloos delen van foto’s met anderen, eenvoudig fotobeheer
i-gotU is compatibel met alle digitale camera’s en telefoons, voorzien van een camera. Middels de meegeleverde software kunnen foto’s op uw PC gepresenteerd worden of gedeeld worden met anderen via e-mail of online op de populaire kosteloze web foto albums Picasa en Flickr. Op deze websites kan snel en simpel een ‘Reis Blog’ gestart worden. Op deze manier kunt u uw reiservaringen en foto’s te delen met vrienden, familie en bekenden vanuit thuis of vanaf uw vakantiebestemming. Met i-gotU schept u bovendien orde in uw fotoverzamelingen en kunt u foto’s gemakkelijk back-uppen.

Dankzij de intuïtieve en eenvoudige gebruikers software kan i-gotU ook gebruikt worden door mensen met weinig computer ervaring.

Distributeur: Digitrading

Voor meer informatie: https://www.i-gotu.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot i-gotU:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.