Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe fietstassenserie van AGU

Nieuwe fietstassenserie van AGUWaar de meeste tassen hoekige vormen en rechte lijnen hebben, gaat AGU met de nieuwe tassenserie nu eens compleet de andere kant op. AGU Suntera is de nieuwe, frisse tassenserie, herkenbaar aan de ronde vormen en stijlvolle kleurstellingen.

Deze tassenserie bestaat uit twee stuurtassen en twee zijtassen (voor en achter). De stuurtassen 315 KF en 320 KF zijn niet alleen heel modern maar ook ruim (5,4 en 7,2 liter). De inhoud is geordend met een sleutelhaak en vakjes voor de iPod of mobiele telefoon. Bevestiging door middel van KLICKfix Baggy-plaat garandeert rammelvrije bevestiging. En er wordt een draagriem bijgeleverd.

De zijtassen 335 (voor de voordrager) en 350 (voor de achterdrager) hebben veel opbergruimte (16,5 en 24 liter) en de spullen zijn makkelijk terug te vinden in de aparte vakjes voor portemonnee, iPod, mobiele telefoon en de sleutelhaak. Alle tassen worden geleverd inclusief regenhoes.

AGU Suntéra tassen zijn natuurlijk voor alle tochten geschikt, maar met name tijdens dagtochten, meerdaagse fietstochten, fietsvakanties en wereldreizen zullen deze tassen geprezen worden.

AGU Suntéra 315 KF: EURO 34,95
AGU Suntéra 320 KF: EURO 39,95
AGU Suntéra 335: EURO 39,95
AGU Suntéra 350: EURO 47,95

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.