Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Athletics Weekly Magazine adviseert Keela Neutronic

Athletics Weekly Magazine adviseert Keela NeutronicHet Britse blad Athletics Weekly Magazine beschrijft in hun nieuwste editie uitgebreid de mogelijkheden en voordelen van Cross Training. Daarbij wordt er tevens een advies uitgebracht over te gebruiken kleding, waarbij het blad een uitgesproken voorkeur heeft voor het Neutronic jack van Keela.

Het Neutronic jack van Keela is gemaakt vanuit een zeer simpel standpunt: het jack moet zeer licht van gewicht zijn en bovendien winddicht en gemakkelijk op te bergen. Het jack kan dan ook zonder problemen in je broekzak worden opgeborgen, want het gebruikte Flylite materiaal laat zich gemakkelijk tot een klein bolletje inpakken in de bijgeleverde kleine stuff sack (opberghoes).

Athletics Weekly Magazine roemt het jack niet alleen vanwege de winddichte en waterafstotende capcaciteiten, maar is juist ook gecharmeerd van de lage prijs van het jack. Juist de hoge kosten zijn namelijk voor veel hardlopers de drempel om geen lichtgewicht regen/windjack te kopen voor het geval dat het gaat regenen of hard waaien tijdens een trainingsloop.

Athletics Weekly Magazine (kortweg AW) is een vooraanstaand blad dat zich volledig richt op hardlopen atletiek. Denk daarbij aan verslagen van wedstrijden, trainingsmethodes, materiaalbesprekingen en technieken.

Voor meer informatie: https://www.keela.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keela Outdoors:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.