Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU brillencollectie: zien en gezien worden!

AGU brillencollectie: zien en gezien worden!De AGU brillencollectie kent in totaal 6 nieuwe modellen, elk in diverse kleuren verkrijgbaar. Natuurlijk om tijdens het sporten beter zicht te hebben, maar sommige modellen zorgen er ook voor dat jij gezien wordt...

Neem nu de AGU Haruna. Een stijlvolle bril met een ‘camo-design’. Heel hip en opvallend, maar ook sportief. De AGU Keizo is een trendy wat groter model, die ook op het terras of in de winkelsraat niet misstaat.

De Kanto (zie foto) is misschien wel het meest ‘veranderlijke’ model. De lenzen kunnen verwisseld worden (geel en transparant), maar daarbij wijzig je eigenlijk ook de totale look van de bril, want een deel van het frame wordt dan ook verwisseld.

De brillen zijn gemaakt van lichtgewicht en sterk Grilamid. De brillen zijn alle uitgevoerd met 400 UV-lenzen voor een optimale UV-bescherming en deze kennen een hoge krasbestendigheid. Veel brillen hebben een extra set verwisselbare lenzen (geel, oranje en transparant). Bij alle brillen wordt een opbergzakje geleverd. Verkrijgbaar vanaf EURO 19,95.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.