Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU Cloudy: opvallend 'luchtige' poncho

AGU Cloudy: opvallend 'luchtige' ponchoRegenachtig weer stemt de meeste mensen niet blij. Maar er is een bekend gezegde: 'Achter de wolken schijnt de zon'. En daar worden we dan wel weer blij van. Een helder blauwe lucht met af en toe een onschuldig schapenwolkje. Dat blije gevoel krijg je ook bij het aantrekken de van nieuwste AGU poncho! En ook de omstanders worden er uitermate vrolijk van!

De AGU Cloudy poncho is de nieuwste aanwinst in de collectie. Het is een vrolijke poncho die direct opvalt. Deze ‘luchtige’ poncho is zeer geschikt voor actief buiten gebruik tegen regen en mist, zoals fietsen en (nordic) wandelen.

Door een aantal handigheidjes is deze poncho zeer functioneel en comfortabel. Door de interne mouwhanden kunnen de handen onder de poncho blijven tijdens het fietsen en de drukknopen aan de zijkanten zijn erg handig tijdens het wandelen. De capuchon is op maat in te stellen. Dankzij het geïntegreerde opbergsysteem is het ook heel compact mee te nemen.

Verkrijgbaar bij de fiets- en sportzaken, voor de prijs van EURO 34,95.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.