Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw outdoor-model van Garmin: Colorado 300

Nieuw outdoor-model van Garmin: Colorado 300De Garmin Colorado 300 is het nieuwste topmodel van de handheld GPS-ontvangers van Garmin. Het ontwerp en de makkelijke bediening zetten een nieuwe standaard met een draaiwiel voor bediening met een hand en een zeer gemakkelijke menustructuur.

Het 7,6 cm grote kleurenscherm met 65.000 pixels kan de kaarten zeer goed weergeven, inclusief schaduwen voor een 3D-weergave. De Colorado 300 is uitgevoerd met de modernste GPS-technologie, ingebouwde thermometer, barometrische hoogtemeter, elektronisch kompas, routingfunctie voor straatnavigatie, weergave van hart- of stapfrequentie en een 348Mb grote harde schijf. Samen met het vernieuwende design zorgt dit voor een droom-GPS voor buitensporters.

Meest in het oog springende feature van de nieuwe Colorado 300 is misschien wel het Rock’n’Roller draaiwiel. Hiermee kan snel door het menu worden gescrolld en dat alles met één hand. Het 7,6 centimeter grote beeldscherm is ook in direct zonlicht goed af te lezen en toont kaart op zeer scherpe wijze. Als eerste handheld GPS-ontvanger kan de Colorado 300 de kaarten ook in 3D-weergave vertonen. Bovendien is de ingebouwde harde schijf van 348 Mb groot genoeg voor het opslaan van een groot gebied aan topografische kaarten.

De Colorado 300 kan bovendien worden voorzien van optionele accessoires, zoals een hartslagmeter of stappenteller. Op die manier kunnen er nog meer gegevens worden opgeslagen tijdens een tocht. Bovendien kunnen digitale foto’s worden opgeslagen op SD-kaart, en tevens worden bekeken op het scherm. Voor verbinding met een PC is er een USB-aansluiting.

De Colorado 300 wordt in februari op de markt verwacht en zal een adviesverkoopprijs hebben van ongeveer EURO 599,00.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.