Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe slaapzakken van Deuter

Nieuwe slaapzakken van DeuterOp de camping in het zonnige zuiden, in een blokhut in het soms kille Scandinavie, tijdens een winterhike door de Ardennen of in de caravan tijdens de wintersport. Deuter biedt voor altijd en iedereen de ideale slaapzak. Met een breed assortiment van slaapzakken komt Deuter aan de behoeften en wensen van outdoor liefhebbers tegemoet.

Orbit
Voor gezinnen die er van houden om er op uit te trekken is er de Orbit serie. De Orbit 500 is de ideale partner in de warme zomermaanden en de Orbit 700 biedt weer meer bescherming tijdens koudere nachten. Voor als het echt koud wordt, is er de Orbit 1100. De Orbit slaapzakken zijn gevuld met Deuter Thermo ProLoft, een synthetische vulling die niet alleen licht van gewicht is, maar ook een ideale warmteverdeling tot stand brengt. Ook is dit materiaal antibacterieel en heeft het een hoge isolerende werking, zelfs onder vochtige omstandigheden. Verder hebben de slaapzakken in de Orbit serie gemeen dat ze eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn en spreekt ten slotte ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding tot de verbeelding.

Zomerslaapzak bij uitstek
De Orbit 500 is een echte zomerslaapzak. Met zijn één laags vulconstructie is deze slaapzak heerlijk koel tijdens zwoele nachten. De standaard maat van de Orbit 500 is geschikt voor personen tot ongeveer 1 meter 85, maar voor de langere personen (tot ongeveer 2 meter) biedt Deuter ook een L-variant.

Net dat beetje extra
Ook de Orbit 700 heeft een één laags vulconstructie, maar combineert dit met een comfortabele warmtekraag bij het hoofd. Hierdoor biedt deze slaapzaak ook voldoende bescherming tijdens koudere nachten en is daarmee een drieseizoenen slaapzaak. Naast een standaard en L formaat, is er ook een SL model. Deze SL-variant is speciaal ontwikkeld voor dames. De Orbit 700 SL biedt daarom extra ruimte rond de heupen en is voorzien van een comfortabele fleece binnenlaag ter hoogte van voeten en knieën.

Geen warmteverlies
De twee laags vulconstructie maakt de Orbit 1100 een vierseizoenen slaapzak. Er zijn twee geïsoleerde lagen op elkaar gelegd, de bovenste laag is aan de buitenstof genaaid en de onderste laag aan de binnenvoering. Dit wordt gedaan met overlappende naden om warmteverlies zoveel mogelijk tegen te gaan. Ook de Orbit 1100 is uiteraard uitgerust met een comfortabele warmtekraag. Evenals bij de 700 is ook deze vierseizoenen slaapzak verkrijgbaar in een standaard, extra lange en dames variant.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.