Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Cold en Hot thermosflessen van Primus

Nieuwe Cold en Hot thermosflessen van PrimusPrimus toont met hun vernieuwde serie thermosflessen, voedselflessen en forenzenmok dat ook bekende en veel geteste producten altijd verbeterd kunnen worden. De verschillende producten uit de serie hebben niet alleen een nieuw ontwerp, maar ook een verbeterde isolerende werking en wegen opnieuw wat minder. De Cold en Hot producten zijn voorzien van een gecoat roestvrijstalen, dat resistent is tegen de vaatmachine en krassen.

De nieuwe Cold en Hot ‘Vacuum bottles’ bieden een perfecte isolatie en een laag gewicht zonder aan duurzaamheid te verliezen. De flessen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten van 0,35 liter tot 1,0 liter, met een gewicht variërend van 290 gram tot 535 gram. Bij alle formaten zit een dubbelwandige dop die ook als mok gebruikt kan worden. Ook zijn ze allemaal voorzien van de makkelijker ‘Quick-Stop’ sluiting: met een simpele druk op de knop kan de vloeistof worden geschonken, waarna de sluiting met een tweede druk op de knop weer hermetisch wordt afgesloten. Bovendien zit er een extra schroefdop bij, voor het geval je in zeer koude omstandigheden isolatie belangrijker vindt dan gemak.

De C&H ‘Food Vacuum Bottle’ is voorzien van een zeer brede opening. Daardoor is deze fles ideaal voor bijvoorbeeld soep of ander voedsel. Dankzij de weide dop kan de fles immers makkelijk gevuld én schoongemaakt worden. Ook bij de Food Vacuum Bottle zit een handige schroefdop en kun je dus deksel gebruiken als mok. De C&H Food Vacuum Bottle is verkrijgbaar in twee maten: 1,2 liter (803 gram) en 1,5 liter (885 gram).

De volledig opnieuw ontworpen C&H Vacuum Commuter Mug heeft een inhoud van 0,4 liter en is ook gemaakt met het gecoate roestvrijstaal. De mok wordt geleverd inclusief verschillende houders voor in de auto. In de deksel zit een afsluitbare schuifsluiting, zodat je de inhoud warm of koud kunt houden als je niet drinkt.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.