Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe thermosokken van Moira

Nieuwe thermosokken van MoiraMoira komt met een nieuwe Thermoset: een combinatie van binnen- en buitensokken om je voeten lekker warm en droog te houden. Waarom zou je bij je sokken niet hetzelfde doen als bij de kleding voor de rest van je lichaam? Namelijk verschillende lagen met verschillende eigenschappen combineren.

De Thermoset bestaat uit twee sokken: een buitensok en een binnensok. De buitensok bestaat voor 53% uit wol, terwijl bij de binnensok voornamelijk polypropyleen (43%) is gebruikt. Bij de buitensok is verder ook het nieuwe TG900 toegevoegd, dat 10 maal minder vocht absorbeert dan polyester.

Uiteraard zijn de sokken voorzien van een onuitwasbare Sanitized behandeling tegen micro-organismes. Ze zijn verkrijgbaar in oranje, groen, zwart/blauw en zwart/oranje (de ondersokken zijn zwart) In de maten 1 (één!) t/m 13.

Over Moira
Moira vindt dat maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf. Daarom produceert Moira niet in Aziatische sweatshops, maar in Europa. Onze mensen van de weef-afdeling, het atelier, de inpakafdeling en de direktie werken in hetzelfde gebouw. Een bijkomend voordeel is dat wij de kwaliteit direkt in het oog kunnen houden. Onze marges zijn mischien wat kleiner, maar dat nemen we voor lief. Wij willen alleen maar tevreden klanten door goede produkten en tevreden werknemers! Voor mensen, door mensen.

Voor meer informatie: https://www.moira-nl.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Moira:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.