Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wennger toont nieuwe series zakmessen

Wennger toont nieuwe series zakmessenDe Zwitserse fabrikant van zakmessen heeft in navolging van de succesvolle Evolution serie ook de onder buitensporters populaire Rangers volledig vernieuwd. Bovendien is er een compleet nieuwe serie die grip en ergonomie combineert: de EveGrip-serie.

Met de nieuwe schalen van de Evolution-serie baarde Wenger groot opzien in de messenmarkt. Een aanpassing van het originele Zwitserse zakmes was namelijk zelden zo duidelijk zichtbaar. Inmiddels is duidelijk dat de aanpassing een sterke verbetering bleek en is de Evolution-serie zeer populair. Deze populariteit heeft er mede voor gezorgd dat Wenger nu ook de grotere Rangers-messen voorzien heeft van (zwarte) Evolution-schalen. Nu dus ook Rangers met ergonomische schalen.

Compleet nieuw is de EvoGrip-serie (zie foto), waar de ergonomische Evolution-schalen zijn voorzien van kleine rubberen inlegpatches. Daardoor heb je als gebruiker een nog betere grip en kan het mes dus helemaal nooit meer uit je hand glijden bij intensief gebruik. Bovendien geven de zwarte vlakken de EvoGrip-messen een geheel nieuwe en moderne look.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox Delémont:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.