Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SALEWA Adventure Bag rugzakken

SALEWA Adventure Bag rugzakkenNa de grote zomervakantie gaat het schooljaar weer van start en is het tijd voor een nieuwe schooltas. Voor vele kinderen is dit de start van een groot avontuur omdat zij voor het eerst naar school gaan. Tegenwoordig willen kinderen niet langer een traditionele schooltas, maar kiezen ze steeds vaker voor een coole en multifunctionele rugzak.

De Adventure Bags van SALEWA bieden alles wat de ouders aan hún schooltassen hebben moeten missen: ze zijn superlicht en comfortabel, bieden een heleboel plaats en zien er ook nog een keertje supercool uit. Dat de inhoud dankzij de weldoordachte vakverdeling ook netjes kan worden ingepakt, is een ander bijkomend voordeel, dat natuurlijk vooral ouders en onderwijzers weet te overtuigen. Want zo leren de allerkleinsten ook al op jonge leeftijd orde te scheppen in hun persoonlijke spulletjes!

De drie SALEWA Adventure Bags bieden tussen 25 en 30 liter pakvolume en wegen tussen 700 en 900 gram. In de opbergvakken uit mesh aan de zijkanten is er voldoende plaats voor een drankfl esje en een broodje. De schouderdragers zijn gevuld met een speciaal schuim en kunnen eenvoudig aan de grootte van het kind worden aangepast.

De rugzak maakt zo samen met het kind probleemloos de overgang van het ene naar het andere schooljaar. De modellen Sunrise en Slide beschikken bovendien aan de voor-kant over een verstevigd vak, dat de mp3-speler tegen schokken beschermt. De kabel van de oortelefoon kan door de voorgevormde opening worden geleid. Elk rugzakmodel is verkrijgbaar in verschillende, superleuke kleuren. De tijden veranderen – en zo (gelukkig) ook de schooltassen!

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.