Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe bergschoenen van Raichle

Nieuwe bergschoenen van RaichleDe nieuwe 90-degree EXP GTX en nog lichtere 80-degree SL GTX van Raichle voldoen aan de eisen van berggidsen en bergwandelaars. Zij bieden het beste op het gebied van Zwitserse veiligheid en vakmanschap/precisie.

Tredzekerheid op rotsen en ijs is voor de ambitieuze bergwandelaar een absolute must. Daarom stellen zij ook hoge eisen aan de bergschoenen waar zij tijdens de tocht op moeten kunnen vertrouwen: step-in stijgijzer-vriendelijk, nauw luisterend aan de voet en stevige grip en dat het liefst gecombineerd met een laag gewicht.

De nieuwe bergschoenen van Raichle zijn perfect voor zware Alpentochten en gemixt terrein waar stijgijzers vaak moeten worden gebruikt. Een nieuw ontworpen leest en het verbeterde foam ontwerp garanderen een hoge tredzekerheid en een perfect pasvorm. De voet nestelt zich als het ware in de schoen en blijft stabiel in de schoen op wat voor terrein dan ook: rotsen, sneeuw, ijs of steile hellingen. Het vetersysteem is ook verbeterd, zodat de veter nog beter blijft zitten en de boven en onderkant onafhankelijk van elkaar strakker of losser kunnen worden afgesteld.

De Raichle 90-degree EXP GTX is gemaakt van leer met een Dropstop textiel, de Raichle 80-degree GTX van het Racing microvezel met Dropstop textiel. Beide schoenen zijn voorzien van een Gore-Tex Duratherm XL lining en Vibram zolen.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.