Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Oyo Fritid black designer bijl

Oyo Fritid black designer bijlHet Noorse Oyo maakt bijlen in alle maten en soorten. Speciaal voor de buitensporter die een bijzondere bijl wil komen zij nu met een designbijl op de markt: de Fritid Black. Deze bijl kan ook als mes gebruikt worden en lijkt rechtstreeks uit de toekomst te komen.

De 7525 - Fritid Black, zoals de volledige naam van de bijl luidt, werd ontworpen om tegemoet te komen aan de wens om een bijl te ontwerpen die niet alleen zeer comfortabel in de hand zou liggen, maar tevens zeer praktisch in het gebruik zou zijn en daarbij ook nog eens bijzonder mooi zou zijn om te zien. De gekromde bijl met stevig zwart handvat komt zeker tegemoet aan die combinatie van wensen en kan dan ook rekenen op veel interesse van de liefhebbers.

Het gegoten handvat is bijzonder glad, waardoor er minder kans bestaat dat resten (bijvoorbeeld van vis) achterblijven. Hierdoor is de bijl bijzonder hygiƫnisch in het gebruik. Dat moet ook wel, want juist het feit dat hij ook is te gebruiken als mes zal voor veel buitensporters in de Scandinavische landen reden zijn om de bijl te gebruiken voor onder andere het schoonmaken van vis.

De Fritid Black weegt 365 gram en is ook verkrijgbaar in een blauwe uitvoering. De bijl wordt geleverd inclusief een lederen schede met sluitbutton en polyester veiligheidsrand. Bovendien krijg je er 10 jaar fabrieksgarantie bij.

In Nederland is de Oyo 7525 - Fritid Black verkrijgbaar bij de online Knife-Heaven shop (http://www.knife-heaven.com/)

Voor meer informatie: https://www.oeyo.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Oeyo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.