Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kayland wint ISPO Innovation Award

Kayland wint ISPO Innovation AwardHet Italiaanse schoenenmerk Kayland ontvangt tijdens de outdoor_ispo de ISPO Innovation Award in de categorie 'footwear' voor hun 'Ice Everest'.

De Ice Everest is zeer specifiek voor het klimmen in hooggebergte en ze werden reeds gebruikt/getest tijdens de Everest Speed Expedition. Bij de ontwikkeling van deze bergschoenen met ingebouwde stijgijzers werd er dan nauw samengewerkt met professionele klimmers.

Ice Everest kunnen gebruikt worden in uiteenlopende terreinsoorten en zijn bijzonder licht van gewicht: slechts 750 gram.

De ISPO Innovation Award worden elk jaar uitgereikt tijdens de outdoor_ispo beurs. De jury bestaat uit een internationale groep van 10 kenners op het gebied van buitensport, waaronder enkele journalisten en sporters.

Voor meer informatie: https://www.kayland.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.