Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuws van Adventure Food

Nieuws van Adventure FoodHet Nederlandse Adventure Food heeft voor komend jaar enkele wijzigingen doorgevoerd in het assortiment. De liefhebbers van de 'toetjes' zullen blij zijn met het nieuwe aardbeiendessert.

Ook zullen er twee veganistische (100% plantaardig) maaltijden worden toegevoegd, speciaal voor de mensen die hier om vroegen. In de verschillende gerechten waar walnoten in verwerkt zaten zullen voortaan amandelen wordne verwerkt en voor de noodzakelijke inname van vocht zijn er energiedranken in de smaken bosvruchten en citroen.

Het assortiment van Adventure Food bestaat daarmee uit 35 verschillende producten. Niet alleen volwaardige maaltijden, maar ook voor ontbijt, lunch, salade en dessert zijn er diverse mogelijkheden.

Sinds enkele maanden is Adventure Food verhuisd naar een geheel eigen pand (nog steeds in Maarsbergen), waar vandaan voortaan de maaltijden zullen worden bereid en verpakt.

Voor meer informatie: https://www.adventurefood.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Adventure food:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.