Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Combi slaapzakken van Vaude

Combi slaapzakken van VaudeDe Sensofil Extreme slaapzakken uit de Arctic serie van VAUDE zijn bruikbaar onder alle weersomstandigheden. Kenmerkend voor Sensofil is de opbouw uit 3 lagen: de onderkant is waterafstotend en winddicht, de bovenkant is ademend. Aanvullend hierop is de beschermingslaag rondom de nieren die onderkoeling tegengaat en warmtereflectie vergroot.

Het ademende polyester membraan zorgt voor maximale warmtereflectie, biedt bescherming tegen wind en water en maakt daardoor een bivakzak overbodig. De combinatie slaapzakken 'Argon Light Set' en de 'Argon Set' zijn dan ook voor alle type expedities een aanrader.

Beide sets bestaan uit een donzen binnenslaapzak (respectievelijk Ice Peak Light 220 en de Ice Peak Extreme 220) en een synthetische buitenslaapzak (Argon Light 235). Het totale gewicht van de Argon Light Set is 1900 gram; de Argon Set weegt 2600 gram. Kleur: rood/oranje. Adviesverkoopprijs Argon Light Set: Euro 425,- en de Argon Set: Euro 555,-.

BODY ZONES
The VAUDE Bodyzone technologie beschermt het lichaam zowel tegen onderkoeling als tegen oververhitting dankzij de hoogwaardige ademende zone aan de bovenzijde van de slaapzak. Bovendien zorgen reflectiezones en de waterafstotende zones bij de voeten, het hoofd en de onderzijde voor een aangename temperatuur. Ten slotte is de Ice Peak slaapzak uitgerust met een beschermingszone bij de nieren die wind en onderkoeling tegengaat en de warmtereflectie vergroot.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.