Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Snow Footwear van Raichle

Snow Footwear van RaichleHou je ervan om in de winter op pad te gaan om te hiken of te sneeuwschoenwandelen, dan zul je de nieuwe Snow collectie van Raichle weten te waarderen. De nieuwe Snow Extreme XT GTX en de Snow Track XT GTX bieden veel grip dankzij speciale winterzolen. Winterbanden voor je voeten dus.

De Snow Track XT GTX is een erg warme winter wandel/hiking laars. Hij is van binnen uitgevoerd met Gore-Tex Partelana, een erg warme fleece soort die de voeten beschermen tegen de kou. Bij de Extreme XT GTX (zie foto) beschermt een brede rubber rand beschermen de voeten tegen modder, sneeuw en ijs. De waterdichte ritsen houden de voeten droog.

Beide modellen zijn uitgevoerd met Vibram Snow zolen. Met dit iets zachter rubber en grovere profiel, net als bij winterbanden voor de auto, hebben de schoenen een betere grip in sneeuw en ijs.

Zowel de Raichle Snow Track XT GTX als de Raichle Extreme XT GTX zijn er overigens in zowel heren- als damesuitvoering.

Voor meer informatie: http://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.