Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mark V Snow tent van VAUDE

Mark V Snow tent van VAUDEExpedities vergen het uiterste van haar leden en het materiaal. Aan beiden komt de Mark V Snow tent van VAUDE tegemoet. Deze tent biedt ruimte en veiligheid aan alle activiteiten, eisen en wensen in een basiskamp. De Mark V Snow staat in een flits en is stabiel in weer in wind dankzij de meetkundige constructie van externe tentstokken.

De Mark V Snow kan aan maximaal 3 personen onderdak bieden, weegt 5500 gram, heeft 1 ingang en een 'hal', oprolbare sneeuwflappen en extra ventilatiestroken. Afmetingen: 2,95 meter breed x 3,50 meter diep x 1,50 meter hoog. Adviesverkoopprijs: Euro 679,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de bergsporter. Tevens hecht VAUDE waarde aan een goede prijs-kwaliteit verhouding, milieu bewuste vervaardiging van producten, ecologische toewijding en sociale betrokkenheid. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In totaal heeft VAUDE 320 werknemers, waarvan 70% vrouw. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor speciaalzaken en fietswinkels.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.