Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Twin XCR Jacket Plus van Mammut

Twin XCR Jacket Plus van MammutHet TRwin XCR Plus jacket, een klassieker onder de mountain jackets van Mammut, is voor het winterseizoen van 2006/2007 volledig onder handen genomen. Het jack heeft alles wat je kunt verwachten van een top-flight jack. Duurzaamheid, comfort en stevigheid zijn sleutelkwaliteiten van dit jack.

Het vernieuwde Twin XCR Jacket Plus is lichter dan het model van voorgaande jaren, maar heeft niets ingeleverd aan duurzaamheid. Nieuw voor dit seizoen is de toepassing van Gore-Tex XCR voor een verbeterd ademend vermogen. Ook nieuw zijn de tweerichtings ritsen onder de mouwen voor extra ventilatie.

Het ontwerp van de Twin XCR Plus is verbeterd door sterke Gorilla Tapes langs de randen bij de zakken en gelijmde onderdelen. Het Malden Fleece binnenjack kan worden ingeritst voor extra warmte tijdens het koude seizoen. In zwaar weer beschermt de verstelbare capuchon het hoofd en het gezicht, maar tijdens beter weer kan het worden losgemaakt en opgeborgen in de jas. Het is daarmee het perfecte vierzeizoen jack voor alle soorten alpine sporten.

Het Mammut Twin XCR Plus jack is gemaakt van Gore-Tex XCR 2-laags Osprey, Gore-Tex XCR 2-laags Radley en Polartec Thermal Pro. Het jack is verkrijgbaar in de maten S t/m XXXXL en er zijn zowel heren- als damesmodellen.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.