Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verbeterde PrimeLite hoofdlampen van Primus

Verbeterde PrimeLite hoofdlampen van PrimusPrimus biedt een serie geavanceerde LED hoofdlampen: de PrimeLite serie. Ze zijn geschikt voor bergsporters, hardlopers, skaters, jagers, kayakers, kortom: voor nagenoeg alle soorten buitensport. De modellen PrimeLite D (Daily) en PrimeLite DP (Daily Plus) zijn compact, veelzijdig en betaalbaar.

Primus PrimeLite D (Daily)
De Primus PrimeLite D is een instapmodel met 5 witte LEDs die zo’n 100.000 branduren meegaan. Dat staat dus gelijk aan zo’n 11,5 jaar continue gebruik. De lamp is waterdicht volgens de IP54 teststandaarden en in hoogte verstelbaar. Aan de achterzijde van de lamp is een zacht, ademend materiaal gebruikt voor extra comfort tijdens het dragen. Het nieuwe model van 2006 is nog compacter als de voorganger en weegt slechts 49 gram (exclusief 3 AAA batterijen).

Primus PrimeLite DP (Daily Plus)
Zoals de naam al doet vermoeden heft de DP net iets meer te bieden dan de PrimeLite D. Zo is deze hoofdlamp tevens uitgeoverd met een rode LED (wel zo handig om je nachtzicht te behouden) en is het middels de extra knop mogelijk om te kiezen uit vijf lichtmodi (rood licht, 25% wit, 50% wit, 100% wit en wit knipperend). De extra’s maken de PrimeLite DP slechts één gram zwaarder (50 gram exclusief 3 AAA batterijen).

Primus PrimeLite is in Nederland overigens (nog) niet verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.