Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Globetrotter breidt keks-formule uit

Globetrotter breidt keks-formule uitGlobetrotter buitensportvoeding uit Almere biedt sinds kort meer variaties op de bij buitensporters zo geliefde hardkeks: namelijk de fruitkeks.

Zoals de naam al doet vermoeden hebben de fruitkeks meer smaak dan de gewone keks, waarmee een veel gehoorde klacht over de standaard keks wordt beantwoord. Door toevoeging van onder andere limoen, krenten en kruiden krijgen de keks een frisse smaak. Hierdoor wordt het op eens veel smakelijker om de keks ook zonder beleg te eten.

De voedingswaarde van de fruitkeks ligt met 1749kJ per 6 keks (uiteraard) iets hoger dan bij de standaard keks (1598kJ per 6 keks). Verkoopprijs van de fruitkeks bedraagt 80 Euro-cent per pakje van 6 keks.

Nieuw zijn ook de elfenkoeken, haverkoeken die kunnen worden gebruikt om (gebrokkeld in warme melk) een haverontbijt klaar te maken. Verpakt per stuk leveren ze elk een voedingswaarde van 534kJ en kosten ze 35 Euro-cent per stuk.

Voor meer informatie: https://www.globetrotter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Globetrotter (buitensport-voeding):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.