Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Micronlantern van Primus

Micronlantern van PrimusPrimus introduceert een nieuwe lichtgewicht lantaarn voor buitensporters die echt elke gram te veel vinden.

De Micronlantern weegt slechts 124 grams en is toch uitgevoerd met een ingebouwde Piezo-ontsteking. De lamp zelf geeft ongeveer 70 Watt licht en is voorzien van een roestvrijstalen mesh (gaas) buitenkant, zodat hij ook behoorlijk goed tegen een stootje kan.

Naast een besparing op gewicht heeft Primus met deze lantaarn tevens een besparing op lawaai in het achterhoofd gehouden: de lamp maakt zeer weinig geluid en is daardoor niet storend als hij in de tent wordt gebruikt.

In dezelfde serie is tevens de MicronStove verkrijgbaar: een zeer kleine compacte brander van slechts 96 gram, ook uitgevoerd met ingebouwde Piezo-ontsteking.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.