Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Unieke reflectietechniek van AGU

Unieke reflectietechniek van AGUDe nieuwe AGU Riflesso is een gloednieuw wind- en waterdicht, ademend jack met een comfortabele mesh voering, dat niet alleen opvalt vanwege zijn mooie pasvorm, materiaal en kleurstellingen, maar ook door zijn unieke reflectietechniek, dat op het jack zit. Een perfect jack waarin je gezien wordt!

Reflectie bij lichtinval onder elke hoek!
Reflectie was tot voor kort alleen werkzaam als het licht er onder een bepaalde hoek in schijnt. Voor de AGU 360 Riflesso is een unieke reflectietechniek gebruikt, die ervoor zorgt dat de reflectie werkzaam is bij lichtinval vanuit elke hoek (360 graden). Een echte eyecatcher dus!

De pasvorm is toegesneden op een sportieve houding, dus met een iets verlengde achterpand, ideaal voor fietsers. Maar ook voor wandelaars of andere buitensporters een perfect jack. Voor optimale ventilatie zijn er nog openingen onder de mouwen gecreƫerd en is de capuchon aan- of afritsbaar.

Een perfect ademend jack voor alle buitenactiviteiten. Uiteraard wind- en waterdicht, dus ideaal als het gaat hozen! Het jack is verkrijgbaar in dark grey en cobalt en kost EURO 99,95.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.