Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Scorpion jacket en pant van Arc'Teryx

Scorpion jacket en pant van Arc'TeryxAls uitbreiding van de speciaal voor sneeuwsport ontworpen kledinglijn introduceert Arc'teryx deze herfst het Scorpion Jacket en de Scorpion Pant. Ze zijn gemaakt van het warmere en zachtere Gore-Tex Soft Shell High Loft materiaal en bieden maximaal comfort gedurende langere dagen op of off de pistes.

Het nieuwe Soft Shell High Loft van Gore-Tex combineert de beste bescherming tegen wind en water met een superieure ademend vermogen. Aan de binnenzijde combineert het materiaal verschillende diktes van fleece met een zacht aanvoelende buitenkant. Het voelt warmer (prettiger) aan dan normale waterdichte materialen en het design van de kleding biedt daarnaast nog eens veel bewegingsvrijheid.

Het Scorpion Jacket biedt onder andere een sneeuwflap, RECCO reflector, WaterTight ritsen, gelamineerde en met velcro verstelbare machetten, gelamineerder okselritsen, Storm capuchon en voldoende zakken. De Scorpion Pant hangt lekker los en is onder andere voorzien van kevlar versterkte instap, RECCO reflector en twee zakken. Het herenmodel is bovendien voorzien van zij-ventilatie.

Voor meer informatie: http://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.