Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw Seeker jacket van Arc'Teryx

Nieuw Seeker jacket van Arc'TeryxZo'n tien jaar geleden introduceerde Arc'Teryx als eerste een hybride concept door waterdichte, ademende hardshell te combineren met styretch softshell in een alpine klimpak. Voor de herfst van 2006 doen ze daar een schepje bovenop en presenteert Arc'Teryx trots het nieuwe Seeker Comp Jacket, een combinatie van functionaliteit, design en de beste materialen.

Hardshell materiaal opnemen op de plaatsen waar bescherming tegen slecht weer nodig is en tegelijkertijd stretch materiaal toepassen waar ademend vermogen en bewegingsvrijheid belangrijk is: het nieuwe Seeker Comp Jacket levert precies dat wat je nodig hebt voor lange hikes.

De capuchon, armen en schouders weerstaan de zwaarste weersomstandigheden door het PTFE-materiaal, terwijl Consoltex materiaal is gebruikt op het lichaam voor het essentiƫle ademend vermogen en flexibiliteit dat nodig is tijdens zware beklimming of lange dagen van hiken in de buitenlucht.

Verder is het jack uitgerust met verstelbare sneeuwvanger, helm-compatible Storm capuchon en getapete naden op de schouders. Dit alles maakt het Seeker Jacket het ideale tour-ski jack. Bovendien is hij uiteraard uitgevoerd met een Recco-reflector, een standaard item op de moderne ski-pistes.

Naast het jack is er ook een broek: de Seeker Pant met Schoeller Dynamic Nanosphere.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.