Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Peli introduceert de Peli 1640

Peli introduceert de Peli 1640De nieuwe Peli 1640 koffer is een forse koffer met een gemakkelijk uitschuifbaar handvat en robuuste wieltjes zodat deze koffer gemakkelijk over de meeste ondergronden rolt.

De 1640 beschikt over een inhoud van 130 liter en is uitermate geschikt voor het vervoer van o.a. audioapparatuur, Pc’s en aanverwante apparatuur. Tevens beschikt de koffer over twee extra grote zijhandgrepen en 2 sets robuuste wieltjes voor gemakkelijk transport.

De Peli 1640 is gemaakt van ultra high impact co-polymeer polipropyleen, zoals de rest van de legendarische Peli Cases. En net zoals de andere Peli cases, biedt de 1640 bescherming in extreme weersomstandigheden, bij een ruwe behandeling, tegen stof en water. Peli’s gepatenteerde o-ring verzegelingssysteem maakt de 1640 waterdicht en corrosie- en stofbestendig. Een automatisch luchtdrukventiel zorgt ervoor dat in geval van luchtdrukverschil, de luchtdruk in de koffer automatisch wordt aangepast aan de buitenluchtdruk.

Om uw apparatuur nog een extra bescherming te bieden, kan de 1640 worden gevuld met plukschuim of dividers. Beide interieurs passen perfect om uw apparatuur, zodat uw apparatuur geen schade oploopt indien de koffer valt of ruw behandeld wordt. Standaard wordt de 1640 geleverd met plukschuim.

De 1640 is gemakkelijk toegankelijk door Peli’s ‘double step latches’. Tevens bieden deze sluitingen de gewenste afsluiting; de koffer blijft gesloten, ook indien de koffer valt of ruw behandeld wordt. Uiteraard biedt de koffer bescherming tegen diefstal.

Op deze koffers zit levenslange garantie en zijn uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in de kleur zwart. De adviesverkoopprijs voor de Peli 1640 met plukschuim bedraagt EURO 459,-. Verkrijgbaar bij de betere outdoor- en/of fotospeciaalzaak.

Afmetingen (binnenmaat): 60,20 x 60,96 x 35,31 cm (L x B x H)

Voor meer informatie: https://www.peli.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Peli:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.