Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks breidt Energizer-serie uit

X-Socks breidt Energizer-serie uitDe Energizer-serie van X-Socks is razend populair onder zowel wandelaars, als hardlopers en reizigers. Inmiddels waren er al drie verschillende modellen in de Energzier-serie: de RunEnergizer voor de hardlopers, de trekking Energizer voor de wandelaars en de AirTravel voor die mensen die veel reizen. Nieuwste aanvulling is een zwarte versie van Run Energizer.

X-Socks Run Energizer
Dankzij de bijzondere materiaalsamenstelling heeft deze sok een zeer goed vochttransport. De Smart Compression Zone van deze sok zorgt voor een stabielere bloedcirculatie, ook bij extreme belasting én verhoogt het looprendement. Immers: de circulatie van het bloed in de onderbenen wordt ondersteund en dat vermindert de energie die het hart nodig heeft om het bloed rond te pompen. En dát zorgt weer voor een meetbaar lagere hartfrequentie. Kortom: de reserves kunnen later worden aangesproken: de prestaties verbeteren. De functionele vezels als SkinNodor, Nylon, Robur, Mythlan en Elastodiene, zorgen in samenwerking met het Airconditioning Channel en de X-Cross Bandage bovendien voor een ongekend hoog loopcomfort onder alle omstandigheden. X-Socks blijven koel en ademend als het warm is en bieden optimale bescherming bij kouder weer. De Run Energizer is vanaf heden dus ook leverbaar in de kleur zwart.

X-Socks Trekking Energizer
Dezelfde features als de Run Energizer, maar met een andere materiaalsamenstelling. De Trekking Energizer is meer gericht op comfort en heeft een samenstelling die vergelijkbaar is met de internationaal testwinnende Trekking Light. Een superieure trekkingsok voor de veeleisende outdoorliefhebber en wandelaar die onder alle omstandigheden optimaal rendement wil.

X-Socks Air-Travel
Juist mensen die veel reizen, hebben baat bij deze bijzondere sok, die vermoeide benen effectief tegengaat en helpt de kans op trombose te verminderen. Net als de andere X-Socks modellen zijn ook deze onopvallende zwarte AirTravel sokken voorzien van het beroemde ademende AirConditioning kanaal en is in de sok de zachte anti-bacteriële vezel Skin-Nodor verwerkt. Bovendien geeft X-Socks op al haar modellen 2 jaar garantie, óók op slijtage.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.