Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pearl: nieuwe fleece-serie van Craft

Pearl: nieuwe fleece-serie van CraftMet enige trots presenteert de Zweedse fabrikant Craft haar nieuwe Pearl fleece. Het bijzondere aan dit functionele materiaal is diens luchtigheid. Craft bereikt dit middels een oppervlaktestructuur waarbij door ingebouwde verdiepingen overbodige warmte wordt afgegeven en door ventilatie tegelijkertijd transpiratievocht wordt afgevoerd.

Pearl fleece houdt in verhouding tot het gewicht de warmte uitstekend vast en is door de klimaatcontrole bijzonder geschikt voor actieve sporten. Bovendien is Pearl fleece bijzonder mooi van ontwerp met asymmetrisch aangebrachte ritsen en moderne pasvorm.

Pearl fleece werd in nauwe samenwerking met bekende materiaalfabrikanten en door Craft gesponsorde atleten ontwikkeld. Het is zeer licht (215 gram/vierkante meter), elastisch en biedt door de tweelaagse constructie met een capillaire werking een uitstekend vochttransport. Pearl draagt dan ook als een tweede huid als bovenlaag of binnen in het lagensysteem. Door de asymmetrische plaatsing van ritsen zijn deze niet storend bij de kin.

De Pearl fleece collectie omvat zowel voor dames als heren de Comp Polo en de iets losser vallende Basic Polo. Ook zijn er kindermaten beschikbaar.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.