Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw GTX 2.5 jacket van Mountain Hardwear

Nieuw GTX 2.5 jacket van Mountain HardwearHet GTX 2.5 jacket is ademend en licht van gewicht met iets heel bijzonders: warmte. Gore-Tex Paclite biedt uitzonderlijk waterdicht ademend vermogen en het MicroClimate Zoning System last fleece op strategische plaatsen aan de binnenzijde voor comfort en warmte.

MicroClimate Zoning is een manier van gewichtbesparing en vergroting van het comfort. Door fleece alleen op die plaatsen toe te passen waar er ook daadwerkelijk extra warmte nodig is, wordt het comfort vergroot. Niet alleen doordat de jas meer warmte biedt, maar tevens omdat er minder materiaal hoeft te worden gebruikt en dus op gewicht kan worden bespaart. Bovendien wordt het ademend vermogen niet negatief beïnvloed.

Het nieuwe GTX 2.5 jacket van Mountain Hardwear is er in zowel heren- als damesuitvoering in diverse kleuren. Het jack is voorzien van de bekende Mountain Hardwear features als chin guard, met één hand verstelbare capuchon en taillekoorden, dubbele flap over de rits en superlichte okselritsen.

Voor meer informatie: https://www.mountainhardwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.