Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx wint APEX-award

Arc'Teryx wint APEX-awardArc'Teryx, de specialist voor zeer functionele bersportkleding, rugzakken en klimgordels, heeft in 2006 twee van de meest begeerde Polartec APEX awards gewonnen. En dat voor drie producten! De Pullover Stiletto Side Zip en het set bestaande uit de Covert Beanie en de Covert Scarf overtuigden de Noord-Amerikaanse jury. De APEX award wordt jaarlijks vergeven aan de fabrikanten van producten met Polartec materiaal en behoort tot de meest gerenomeerde prijzen uit de sport- en outdoorbranche.

Dit is al de achtste keer dat Arc'teryx de Polartec APEX award in ontvangst mag nemen. Jaarlijks wordt de prijs uitgereikt, waarbij een voorwaarde is dat het product vooor minimaal 50 procent bestaat uit een materiaal van Polartec. Zaken als innovatie, veelzijdigheid, functionaliteit, vormgeving, draagcomfort en design worden allemaal beoordeeld. Er zijn twee Award-uireikingen: één in Noord-Amerika (en Canada) en één in Europa.

De drie gelauwerde producten zijn gemaakt van Polartec Thermal Pro, een zeer ademende stof die warmte isoleert, zeer licht is en snel droogt. Bovendien is het gewoon te wassen in de wasmachine. De Covert Beanie en de Covert Scarf zijn bovendien voorzien van gelamineerde ritsen. De Stiletto is een damespullover met opstaande kraag.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.