Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU presenteert najaarscollectie

AGU presenteert najaarscollectieNattigheid en kou. Meer dan de helft van alle 'zomerfietsers' stapt in september/oktober af, omdat de temperaturen niet meer boven de 15 graden komen. Zelfs een fris voorjaar houdt veel fietsers binnen. Maar waarom? Omdat veel fietsers niet beseffen dat je je goed en comfortabel kunt kleden tegen de weersomstandigheden. De najaarscollectie AGU fietskleding voor het seizoen 2006/2007 telt maar liefst 15 nieuwe items: jacks, collants, handschoenen, overschoenen, ATB/hybride-schoenen en onderkleding. Een kort overzicht.

AGU Streamtex (geel op de foto), van een winddicht, elastisch 3-laags laminaat met een zachte binnenvoering. O.a. reflectie op schouders/mouwen en afgedekte rits aan de bovenzijde, drie achterzakken, een afsluitbare zak en een windflap achter de rits. In mosgroen, zwart en limoengeel.

AGU Gravita (grijs op de foto) is gemaakt van een winddicht, elastisch 2-laags materiaal. Met o.a. veel reflectie en een afsluitbare achterzak met rits. Met windstrook achter de rits en antislip in de onderzijde. In zwart, rood en cobalt blauw.

AGU Rimini (rood op de foto) is vervaardigd van Peak Snow; een combinatie van Summerit en fleece. De onderzijde is voorzien van antislip. Op de achterzijde drie zakken, waarvan een met rits afsluitbaar. De afgedekte rits voorkomt irritatie aan de hals. In rood, grijs en lime.

Collants
De nieuwe AGU Intenso komt in 4 modellen: met en zonder bovenstuk en met en zonder Coolmax zeem. Kenmerkend is de elasticiteit (85% polyamide en 15% Spandex). De pijpen zijn afgezet met siliconen leggrippers. Het AGU-logo is reflecterend.

Hand- en overschoenen
Windtex Windproof, met stroeve gelpadding en versteviging, voor Gripshift. Windtex Airblock met badstoffen duim, sluit goed om de polsen door nauwsluitende boord. Beide met reflectie. New Pittard heeft een reflective piping en elastisch manchet. New Porelle met verstevigde palmzijde en bescherming op vingers speciaal voor Gripshift.

Overschoen Flex RS (race) en ATB. Beide zeer elastisch, met een fleece binnenzijde en reflectie. De RS is aan te passen aan het pedaalsysteem. De ATB heeft Kevlar inzetstukken op kwetsbare plekken. De Neopreen multi ATB heeft een Kevlar inzetstuk op de slijtagegevoelige voorkant. Met waterdichte rits.

AGU Sports Underwear
Op veler verzoek is het shirt lange mouw + col en de lange onderbroek toegevoegd in het assortiment AGU Sports Underwear. Het materiaal heeft een groot vochtregulerend vermogen. Niet voor niets dragen ook de Rabo-profs AGU Sports Underwear. Ideaal voor de echt koude dagen: ook zeer goed te dragen tijdens de wintersport.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.