Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo Goggles

Julbo GogglesHet Franse Julbo breidt voor het komende wintersport-seizoen het assortiment goggles behoorlijk uit. Onder andere met de Enak Excel, met categorie 4 lens.

Op dit moment is het aanbod van Julbo-goggles nog zeer beperkt, maar in de komende maanden komt daar verandering in. De nieuwe Enak-serie bestaat uit 3 verschillende modellen. De Classic, een zwarte goggle met gele lens, is de basis-versie. Net als de meer uitgebreide versies is de goggle uitgevoerd met een dubbele lens om condens-vorming te voorkomen.

De Enak Mid is de middenklasser, een oranje model met oranje lens, maar ook verkrijgbaar in het antraciet met een categorie 2 lens voor intensiever gebruik.

Bovenaan de serie staat de enak Excel, het topmodel. Uitgevoerd in brons/zilver met aan de binnenzijde reflecterende dubbele lens. De Excel is er ook in het grijs, uitgevoerd met een categorie 4 lens. Deze versie is uitermate geschikt voor verblijf in de hoogste regionen van de wereld zonder problemen te ondervinden met de ogen.

De nieuwe Julbo Goggles zullen vanaf de eerste week van december bij enkele Bever-filialen en bij Demmenie Sport verkrijgbaar zijn. Adviesverkoopprijs: 69 Euro (Enak Classic), 79 Euro (Enak Mid) en 99 Euro (Enak Excel).

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.