Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe travelpacks van Berghaus

Nieuwe travelpacks van BerghausBij een korte reis slaat vaak de twijfel toe: neem je nou een rugzak, een rolkoffer of een schoudertas mee? Berghaus neemt alle twijfel weg met de introductie van de Prima en de Optimus, twee rolkoffers die tevens als rugzak zijn te gebruiken.

Met het innovatieve ¬ĎAdapt-A-Strap¬í-systeem laten deze praktische rolkoffers zich in een handomdraai omtoveren tot rugzak of schoudertas. De gordels worden gewoon vastgeklikt en gordels die niet worden gebruikt kunnen worden opgeborgen. Hetzelfde geldt overigens voor de wielen als deze niet gebruikt worden, zodat ze niet tegen de kleding aan komen te hangen.

De uitschuifbare telescopische greep is ergonomisch gevormd. Beide travelpacks zijn gemaakt van stevig 600D Esdura met Balistic versterkingen op strategische punten.

De Optimus is de kleinste van de twee en heeft een inhoud van 40 liter en een leeg gewicht van iets meer dan 2,5 kilo. De Prime (zie foto) is de grote versie met een inhoud van 60 liter en een leeggewicht van net iets meer dan 3 kilo. Beide modellen zijn vanaf zomer 2006 in de winkels verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.