Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Alpha SL jack en pant van Arc'Teryx

Alpha SL jack en pant van Arc'TeryxArc'Teryx komt met een ideale combinatie voor die zomerse dagen dat je de kans op een bui in de lucht ziet hangen maar liever niet direct veel extra gewicht mee wilt dragen. Het Alpha SL jack en bijbehorende broek wegen slechts 593 gram samen en beschermen je tegen weer en wind.

Speciaal voor de minimalist ontwierp Arc'Teryx deze eenvoudige, maar o zo functionele set van 2-laags Gore-tex Paclite. De broek is uitvoerd met de bekende WaterTight ritsen en de rits voor het kruis is ook van onder naar boven te openen. Speciaal voor de gebruik van een heupriem van de rugzak of een klimgordel zijn er verstevigde delen bevestigd op de daarvoor noodzakelijke plaatsen.

Het Arc'Teryx SL jack is voorzien van de noodzakelijk features: de capuchon is geschikt voor dragen met klimhelm, voorzien van Velcro bij de manchetten, zipper-garage (rits valt weg in de stof) en uiteraard een grote borstzak en waterdichte WaterTight ritsen.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.