Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus Twin Stove

Primus Twin StovePrimus komt met een nieuwe toevoeging aan de Family Outdoor lijn: de Twin Stove. Deze dubbele brander is geschikt voor actieve buitensporters die met een grotere groep op pad gaan en dus over wat meer kookcapaciteit willen beschikken.

Het grote voordeel van de Twin Stove van Primus zit ‘m in het feit dat hij compact is op te bergen en gebruik kan maken van de normale gastankjes van Primus. Je hoeft dus niet te slepen met een enorme kookplaat of een veel te zware grote gastank.

De Primus Twin Stove richt zich op de actieve buitensportfamlie die niet zo zeer voor de snelle hap gaat, maar gewoon praktisch wil kunnen koken voor meerdere mensen tegelijk. De Twin Stove staat stevig op zijn benen en kan daardoor ook grotere pannen zonder probleem dragen. De gastankjes worden onderlangs vastgeschroeft op de branderkop, maar kunnen tijdens transport dus gewoon worden losgekoppeld.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.