Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Aquarius Drinksysteem van Vaude

Aquarius Drinksysteem van VaudeHet Duitse merk VAUDE voor Outdoor, Bike en Trek presenteert het Aquarius drinksysteem. Gereduceerd tot het minimum: kleine opbergruimte en veel ruimte voor het persoonlijke waterreservoir. De Aquarius serie biedt voor elke toepassing de optimale drinkrugzak.

De Aquarius drinkzak zelf bevat 2,5 liter en laat zich door zijn grote opening gemakkelijk schoonmaken. Een haaks mondstuk maakt een optimaal gebruik mogelijk, de extra beschermkap beschermt het bijtventiel tegen vuil. Het Aquarius drinksysteem is in alle VAUDE drinkrugzakken geïntegreerd , bovendien wordt een reinigingsset meegeleverd.

VAUDE voert alle drinkrugzakken uit met het Aeroflex lichtgewicht rugsysteem: een licht frame met een netbespanning. Op die manier blijft de rugzak op afstand, wordt een uitstekende ventilatie gegarandeerd, en neemt hij minder snel de lichaamstemperatuur aan. Ook het comfort is uniek: zelfs met een volledig gevulde drinkzak drukt de rugzak niet onaangenaam op de rug .

Er is keus uit 3 Aquarius modellen: Aquarius Air 3,5 voor de minimalisten , Aquarius Air 7+3, die naar behoefte groter gemaakt kan worden en de Aquarius Air 9 met afneembaar voorvak.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.