Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MSR vernieuwt hydratie-producten

MSR vernieuwt hydratie-productenMountain Safety Research (MSR), fabrikant van high-performance outdoor producten uit Seattle heeft de gehele lijn van hydratatie producten vernieuwd. De nieuwe producten van 2006 bieden een betere prestatie en zijn makkelijker in gebruik. Binnen de nieuwe lijn zijn vier water reservoirs: Dromedary Bags, DromLite Bags, Hydromedary Hydration Systems en de Cloudliner Hydration Systems.

Dromedary Bags
Gemaakt om de zwaarste condities te weerstaan zijn deze bomber bags opnieuw ontworpen met een nieuw handvat en een 3 in 1 deksel die vullen, drinken en schenken makkelijker maakt dan ooit tevoren. De tassen zijn gemaakt met een abrasion-resistant Cordura en daarna gelamineerd met food grade polyurethane, dit zorgt ervoor dat deze zakken alles aankunnen van kokende tot bevroren vloeistoffen. Dit maakt ze perfect voor gebruik in extreme omstandigheden. Dromedary bags kunnen makkelijk worden vervoerd in alle tassen. De vier verschillende maten geven de gebruiker de mogelijkheid te kiezen voor het perfecte volume voor hun avontuur.

DromLite Bags
De snelle en lichte versie van de Dromedary Bags. De Dromlite Bags zijn 30% lichter maar net zo sterk. Het nieuwe design van 2006 met een nieuw draagsysteem maakt het vullen en dragen van deze zakken makkelijker dan ooit tevoren en de 3 in 1 dop zorgt voor schenk- en drinkcomfort. Gemaakt met ruwe MSR Red” 200 D Cordura en verkrijgbaar in drie verschillende maten is deze tas ideaal voor alle drinkbehoeftes.

Hydromedary Hydration Systems
De Hydromedary bags zijn geheel opnieuw ontworpen met ruwe “MSR Red” 200 D Cordura, het maakt ze de meest duurzame hydratatie systeem op de markt. Het nieuwe ontwerp van het draagsysteem maakt het vullen en dragen van deze zakken makkelijker dan ooit. De drie nieuwe gestroomlijnde ontwerpen en de de face-mount hose bieden de perfecte pasvorm voor de meeste waterzakken en rugtassen. Het vernieuwde mondstuk zorgt voor een beter toevoer en nieuw afsluitsysteem voorkomt lekken.

CloudLiner Hydration Systems
De CloudLiner is ook opnieuw ontworpen voor de 2006 lijn en is het meest complete drink systeem. Dit drink systeem heeft een smaakvrije drinkslang en het reservoir is bestand tegen scherpe items. De CloudLiners heeft ook een vernieuwd mondstuk voor een betere toevoer en een nieuw afsluitsysteem dat lekken voorkomt. De drie nieuwe gestroomlijnde ontwerpen met een face-mount hose bieden de perfecte pasvorm voor de meeste waterzakken en rugtassen. Het nieuw draagsysteem maakt het dragen en vullen van de CloudLiner erg makkelijk.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.