Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx AC2 Naos 55 wint Gear of the Year Award 2006

Arc'Teryx AC2 Naos 55 wint Gear of the Year Award 2006Er lijkt maar geen einde te komen aan de award-reeks van de revolutionaire AC2-serie van Arc'teryx. Het testteam van de Noord-Amerkiaanse Outside Buyers Guide heeft de Naos 55 namelijk beloond met de Gear of the Year Award van 2006.

De AC2-serie van Arc’Teryx is één brok innovativiteit. Waar je normaal gesproken enkel kleine vernieuwingen aan een rugzak ziet, als een aanpassing van de ritsen of een nieuw draagsysteem, daar is bij de AC2-serie zo’n beetje elk onderdeel nieuw.

Het monoframe draagsysteem zorgt voor een optimaal zwaartepunt van de rugzak, de gebruikte materialen (420ACT) werden speciaal voor en door Arc’teryx ontwikkeld en de rugzakken zijn 100 procent water- en luchtdicht, extreem duurzaam en zeer licht van gewicht.

Het testteam van de Outside Buyers Guide nam de rugzak mee op een tocht in de Grand Canyon, samen met een stel andere rugzakken die getest moesten worden. Maar na één dag was de hamvraag elke ochtend weer: wie mag er vandaag met de Naos lopen?

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.