Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Teken bevriezen met de Tickner

Teken bevriezen met de TicknerHet verwijderen van een teek gaat snel en veilig met de Tickner. Een nieuw product van Tropenzorg dat zeer gebruiksvriendelijk en bovendien met een hand te bedienen is. De uitvinding van dit apparaat is een gepatenteerde wereldinnovatie en is vanaf 1 juni aanstaande te verkrijgen in Nederlandse buitensportzaken, apotheken en drogisterijen.

De Tickner is een apparaat dat werkt met cryotherapie ofwel koude-therapie. De teek wordt als het ware bevroren met een ijsspray en is daarna eenvoudig te verwijderen met de ingebouwde tekenverwijderaar. En dit alles in één apparaat en met twee drukken op de knop.

Het is erg belangrijk om een teek in zijn geheel te verwijderen. Dit moet ook voorzichtig gebeuren, omdat wanneer de teek bij verwijdering gestresst wordt of platgedrukt, de kans op overdracht van ziekteverwekkers verhoogt. Tickner is een zeer veilige tekenverwijderings-methode, omdat de teek geen ziekten meer kan overdragen na de bevriezing. Uiteraard kan het gebruik van Tickner niet voorkomen dat er al vóór gebruik ziekteverwekkers zijn overgedragen. Het is daarom belangrijk altijd de verwijderde teek en de beetplek aan een arts te tonen.

De Tickner (inclusief 50 vriesdoses en een duidelijke gebruiksaanwijzing in vier talen) kost EURO 19,95 en is vanaf 1 juni 2006 verkrijgbaar bij apotheek, de betere drogist en de buitensportzaak.

Voor meer informatie: https://www.tropenzorg.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tropenzorg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.