Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Air Travel met Smart Compression Zone

X-Socks Air Travel met Smart Compression ZoneHet internationaal testwinnende sportsokkenmerk X-Socks heeft weer een opvallend nieuw model op de markt gebracht: de X-Socks Air Travel. Deze zeer comfortabele sok is voorzien van een zogeheten 'Smart Compression zone'. Die zorgt er tijdens lange periodes van zitten voor, dat de doorbloeding van de onderbenen extra wordt ondersteund.

Veel reizigers hebben er last van: door urenlang zitten in een vliegtuig of auto kan de doorbloeding van de onderbenen letterlijk en figuurlijk in de knel komen. Gevolg: een ongemakkelijk en 'vermoeid' gevoel en in uitzonderlijke gevallen verhoogde kans op het beruchte 'Economy Class Syndroom': trombose.

De kniehoge X-Socks Air Travel is speciaal ontwikkeld om de doorbloeding van de onderbenen in die omstandigheden zoveel mogelijk te optimaliseren. De zogeheten 'Smart Compression Zone' zorgt er met eenn gefaseerde drukverdeling voor, dat de onderbenen optimaal ondersteund worden. U hebt minder last van vermoeid aanvoelende benen en stapt uitgerust uit vliegtuig of auto. En dankzij de betere doorbloeding helpt deze comfortabele compressie-sok ook de kans op trombose in de onderbenen te verkleinen.

Net als de andere X-Socks modellen zijn ook deze onopvallende zwarte AirTravel sokken voorzien van het beroemde ademende AirConditioning kanaal en is in de sok de zachte anti-bacteriële vezel Skin-Nodor vezel verwerkt. Bovendien geeft X-Socks op al haar modellen 2 jaar garantie, óók op slijtage.

Adviesverkoopprijs: EURO 17,95

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.