Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Element softshell van Berghaus

Element softshell van BerghausDe nieuwe Element Softshell van Berghaus biedt meer bescherming tegen het slechte weer dan een gewoon fleecejack en meer draagcomfort dan een gewone hardshell. De buitensporter die dus met minimaal gewicht toch beschermd wil zijn tegen lichte regen en wind kiest voor Softshell met stretch. Met zijn atletische pasvorm is de nieuwe Element Softshell zeer geschikt voor bewegingsintensieve sporten.

Voor de Element Softshell maakt Berghaus gebruik van het functionele materiaal Mistral. De buitenlaag van duurzaam Nylon is met Teflon uitgerust en is daardoor waterafstotend. De binnenlaag is zacht geborsteld en ligt daardoor aangenaam op de huid. De bi-elastische stof zorgt in combinatie met de atletische pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Die overigens ook niet door overbodige extras wordt gehinderd. Berghaus volgt daarmee trouw hun ‘Simplex’-principe en voegt alle functionele extras toe.

Koude handen zijn in de twee zakken snel weer opgewarmd. En als de zon schijnt functioneert de borstzak met netvoering voor de nodige extra beluchtingmogelijkheden. De Micro Fleece voering aan de boord zorgt voor extra warmte en extra draagcomfort en voorkomt verlies van warme lucht. De elastische koordsluiting bij de zoom sluit van onderen alles af. Natuurlijk functioneert de Element Softshell door de nauwe pasvorm en het ademend vermogen ook prima binnen het lagensysteem.

Er zijn modellen voor zowel heren als dames in modieuze kleuren. Voor de heren zijn de maten S-XXL beschikbaar (met een gemiddeld gewicht van 573g) en voor de dames zijn de maten XS-XL (met een gemiddeld gewicht van 460g) beschikbaar.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.